hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Nová zelená úsporám - rady a tipy

Dotační programy se představí na Stavebních veletrzích Brno

7. 4. 2016

Stavební veletrhy Brno se konají 20. - 23. dubna 2016 v areálu brněnského výstaviště. Kromě samostatného stánku nabízí SFŽP ČR také řadu přednášek. Stánek najdete v Pavilonu P - číslo stánku 144.
 

Aktuální výzvy a dotační možnosti zaměřené na úspory energií v obytných domech, které nabízí program Nová zelená úsporám, a také novinky v Operačním programu Životní prostředí 2014-2020 vám představí Ministerstvo životního prostředí a Státní fond životního prostředí ČR v Pavilonu P, stánek č. 144.

Logo dotačního programu Nová zelená úsporámNa stánku se dozvíte, na jaká opatření můžete v programu NZÚ žádat o finanční podporu, jak správně podat žádost o dotaci na rodinný dům a jakých chyb se naopak vyvarovat. Prezentován bude také Operační program Životní prostředí 2014-2020, který má v následujících letech přichystáno zhruba 70 miliard korun na podporu ekologických projektů a příležitost nabízí zejména obcím a městům, organizacím státní správy a samosprávy, výzkumným a vědeckým ústavům, fyzickým osobám podnikajícím i neziskovým organizacím.

Přímo na stánku se navíc můžete denně od 13 hodin a poté v každou celou hodinu zúčastnit seminářů na téma získání dotace v programu Nová zelená úsporám krok za krokem.

DOPROVODNÝ PROGRAM

Středa - 20. 4. 2016

Přednáška: Program Nová zelená úsporám - dotace pro majitele rodinných domů
Čas: 11:00-12:30 hodin
Místo konání: pavilon P, přednáškové molo
Vstup: volný

Čtvrtek - 21. 4. 2016

Přednáška: Program Nová zelená úsporám - dotace pro majitele rodinných domů
Čas: 10:30-12:00 hodin
Místo konání: pavilon P, sál P1
Vstup: volný

Pátek - 22. 4. 2016

Seminář: Chytré hospodaření s vodou - možnosti finanční podpory
Čas: 10:00-15:00 hodin
Místo konání: Pavilon P, sál P1

Seminář je vhodný zejména pro starosty menších obcí či částí obcí do 500 obyvatel a zpracovatelé vodohospodářských projektů. Seminář představí možnosti efektivního hospodaření s vodou a decentralizovaným čištěním odpadních vod. Připraveny jsou také praktické informace o nabídce dotací z Národního programu Životní prostředí a Operačního programu Životní prostředí.

Vstup na seminář je pro registrované zdarma, registrace na www.unni-konference.cz. Pozvánka ke stažení (pdf)
Více informací o Stavebních veletrzích Brno.
 

Zdroj textu: Oficiální web programu Nová zelená úsporám, TZ
Logo Nová zelená úsporám


Rubriky článků