hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Projekt Rekonstrukce domu krok za krokem díky zateplení izolací Rockwool pokračuje

9. 7. 2013

Tepelnou ochranu, požární bezpečnost i úsporu energie garantuje nová plochá střecha projektu Rekonstrukce domu krok za krokem díky zateplení izolací ROCKWOOL.

logoTvůrci unikátního projektu „Rekonstrukce domu krok za krokem“ postupují směle dál za svým cílem – provést širokou veřejnost rekonstrukcí staršího domu, na jejímž konci se zrodí zcela nový objekt respektující moderní trendy energeticky úsporného a zároveň komfortního bydlení. Zásadní součástí úspěchu daného záměru je realizace ploché střechy s kvalitním zateplením. Projektový tým zvolil střešní izolační desku Monrock MAX E z kamenné vlny ROCKWOOL  a její výhody ocenil již v průběhu samotné montáže.Konstrukce ploché střechy musí respektovat určitá pravidla a specifika daná příslušnými předpisy.

Volba správné izolace může v tomto ohledu podstatně ovlivnit výsledný efekt. Kamenná vlna ROCKWOOL díky svým jedinečným vlastnostem splní jak náročné podmínky stanovené normami, tak zajistí dlouhou životnost staveb s minimálními dopady na životní prostředí a maximální úsporou energie.

Dvouvrstvá, patentově chráněná izolační deska Monrock MAX E představuje pro zateplení ploché střechy řešení bez kompromisů.
Více inrormací na www.rockwool.cz



Rubriky článků