hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Knauf Insulation obdržela ocenění Greenbuild Leadership Award

23. 4. 2019

Společnosti Knauf Insulation obdržela významné ocenění Greenbuild Leadership Award za rok 2019 za mimořádný přínos v oblasti udržitelné výstavby a jejímu vlivu na životní prostředí.

 

Ocenění Greenbuild Leadership Award je udělováno významných společnostem, které bojují za prosazování „zelených budov“ a nastavují vyšší „laťku“ standardů při vytváření zdravějších a udržitelnějších staveb a společenství.

Společné foto Greenbuild Leadership Award za rok 2019

Prezident a CEO U. S. Green Building Council (USGBC), která ocenění Greenbuild Leadership Award uděluje, Mahesh Ramanujam, na adresu Knauf Insulation pronesl:

„Váš závazek k sociální firemní odpovědnosti a zlepšování kvality života je pro nás inspirací. Knauf Insulation je vzorem pro mezinárodní společenství.

Získání tohoto ocenění je uznáním vaší vynikající práce a přispění v poskytování řešení jak při snižování spotřeby energií, tak úspoře energetických zdrojů, což má pozitivní dopady a vliv na kvalitu života lidí v současné době, ale i pro budoucnost."

Ocenění Greenbuild Leadership Award za společnost Knauf Insulation převzal Vicent Briard, ředitel pro oblast udržitelnosti a regulace produktů, na každoročním setkání odborníků na udržitelné budovy v Greenbuild Europe v Amsterdamu.

„Naše společnost byla vždy odhodlána vytvářet lepší budovy nízkým dopadem životní prostředí a jsem velice potěšen, že jsem toto ocenění mohl převzít jako uznání za tvrdou práci každého zaměstnance z Knauf Insulation,“ poděkoval Vincent.


Marketingová manažerka Romana Janošová komentovala
za Českou republiku ocenění Greenbuild Leaderschip Award:

„V Knauf Insulation Česká republika se snažíme maximálně podporovat udržitelnou výstavbu a náš materiál je přítomen v mnoha stavbách na území České republiky, které získaly certifikáty a splňují přísná kritéria vlivu na životní prostředí."


Ocenění Greenbuild Leadership Award je pro nás velmi cenným potvrzením směru, kterým jdeme v oblasti udržitelné výstavby. Snižování energetické náročnosti, ale i šíření informací o dopadu budov na životní prostředí jsou pro nás silnými cíli i do budoucna,“


Není bez zajímavosti, že se Vincent Briard během setkání Greenbuild také zúčastnil semináře, na kterém se diskutovalo o pilotním projektu Level(s), jehož cílem by mělo být šíření povědomí a pochopení dopadu staveb na životní prostředí v průběhu jejich životního cyklu. Naše Knauf Experience Center, které sídlí ve Slovinsku, je do tohoto projektu zapojeno již od roku 2017.


Zdroj: knaufinsulation.cz
 



Rubriky článků