hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Baumit - Baumit Open - zateplení, které dýchá

10. 3. 2015

logoBaumit open - zateplení, které dýchá!

Unikátní polystyren open za cenu běžného! Využijte jedinečné nabídky, která platí od 1. března 2015.

  • Zateplovací systém prodyšný jako cihelné zdivo
  • Bez tepelných mostů s kotvami StarTrack
  • Se samočisticí omítkou NanoporTop
  • Harmonicky sladěné všechny vrstv

Zateplit tím nejlepším

Sotva nějaká jiná skladba dokáže fasádu ochránit tak efektivně a ohleduplně jako zateplovací systémy Baumit open a Baumit open Premium. Ty zcela přirozeným způsobem a s využitím základních fyzikálních zákonů splňují představy o zdravém bydlení, dlouhodobé spolehlivosti a ekonomické výhodnosti. Baumit open ochrání zdivo stejně jako prodyšný plášť. Teplo zůstává uvnitř, vlhkost se bezpečnou a přirozenou cestou odpařuje do okolního ovzduší a prodlužuje se životnost stavby, která tak může dýchat. Komponenty a technologie pro systémy Baumit open a Baumit open Premium jsou neustále testovány, vylepšovány a doplňovány novými výrobky, které pak přinášejí další komfort a uživatelské výhody.

  • Základní informace o Baumit open.
  • Kompletní katalog Baumit open.
  • Více informací v pravidlech akce.
  • Jednoduchá možnost výběru produktu v interaktivní objednávce.
  • Proveďte si orienatační výpočet pomocí Kalkulátoru spotřeby na 1 m2.

Zrychlené vysychání

Vysoké nároky na správnou volbu zateplovacího systému jsou kladeny mnoha aspekty. Příliš rychlá výstavba způsobuje nedostatečné odvětrání vlhkosti ze stěn, podlah a stropů, rekonstrukce starších objektů se může potýkat s nefunkční hydroizolací, v důsledku koupání, praní a vaření dochází ke zvýšené tvorbě vodních par. Důležitá je vzájemně sladěná paropropustnost jednotlivých vrstev, ale i trvanlivost a neměnnost jejich vlastností při vystavení účinkům vlhkosti.

Tepelná pohoda v každé roční době

Dům má vaší rodině poskytovat pohodlí a co nejvyšší kvalitu života. Tím, že se postaráte, aby jeho stěny zůstaly v zimě teplé, v létě chladné a po celý rok suché, se vám odvděčí příjemným klimatem v interiéru.

Zkrácení doby výstavby a umožnění změny pořadí prací

Jedním z důležitých hledisek je doba výstavby. Zatímco dříve se stavělo pouze v příznivých ročních obdobích a stavba se přes zimu nechala „vymrznout“, dnes hraje roli každý týden, který zbývá do nastěhování.

Sanace a zateplení v jednom

Díky speciálním vlastnostem lepicí a stěrkové hmoty Baumit openContact je možné zateplit systémem Baumit open i starší stavby se zvýšenou vlhkostí a s obsahem solí ve zdivu. Zasolená omítka se otluče a na očištěné zdivo se nalepí a přikotví prodyšný a odolný zateplovací systém Baumit open nebo Baumit open Premium. Vlhkost jím pak plynule odchází ven, zatímco soli se usazují v prostoru mezi zdivem a tepelně izolační deskou.

Baumit zateplovací systémy z Katalogu zateplovacích systémů naleznete ZDE



Rubriky článků