hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Aktuality

Střechaři na Stavebním veletrhu v Brně

18. 4. 2016

Prezentace výrobců střech pod hlavičkou Krytiny-strechy.cz

Výrobci střech se budou na veletrhu prezentovat v novém, unikátním projektu, který vytvořil ve spolupráci s BVV odborný portál Krytiny-strechy.cz. Expozice střech bude v pavilonu uspořádána pro snadnou orientaci a komunikaci mezi zákazníkem a výrobci střešních krytin.
Odborný portál Krytiny-strechy.cz
Návštěvníci si mohou rychleji, snadněji a mnohem přehledněji prohlédnout různé novinky, inovované postupy aj. přímo u výrobců. Krytiny-strechy.cz nabízí zcela nový formát prezentace, který ještě v ČR nebyl. Přijďte a přesvědčte se  o inovativní prezentaci střechařů na Stavební veletrhy Brno.

Na veletrhu budou zástupci pálených tašek, plechových a plastových krytin jako např. Satjam, Pama, Regra Plast, výrobce šindelů IKO nebo výrobci hliníkových a břidličných střešních profilů Keramet a Topstein. Nebudou chybět ani přední dodavatelé nadkrokevních izolací Pama. Čeká na vás i překvapení v podobě soutěže o střechu ze skandinávské ocele s odměnou pro každého.

Zástupcem pro plechové střešní krytiny je společnost Satjam

Logo společnosti SatjamNavštivte stánek Satjamu a vyhrajte střechu ze skandinávské ocele zdarma. Satjam také nabízí odměnu ke každé střeše v podobě 75m2 difuzní fólie Satjamfol 135g. Krytiny-strechy.cz představí na letošních brněnských veletrzích společnost Satjam, předního výrobce plechových střešních krytin a doplňků. Společnost představí svůj nejmladší přírůstek do rodiny maloformátovou šablonu Taurus Premium, která díky své nevšední profilaci v kombinaci s nejvyšší jakostí dává jistotu dlouhodobé spokojenosti. Tato krytina je vyráběna s mimořádně odolnými povrchovými úpravami, které obstojí i ve velmi náročných klimatických podmínkách.

Plastové krytiny a specialista na nadkrokevní izolace společnost PAMA

Logo společnosti PamaNa brněnských stavebních veletrzích nebudou letos chybět ani zástupci plastových krytin a přední dodavatel nadkrokevních izolací jako je například společnost Pama. Krytiny-strechy.cz představí společnost, která dodává lehké střešní krytiny pro drobné stavby, v sortimentu můžete vybírat ze sklolaminátových nebo polykarbonátových desek vhodných pro zastřešení skleníků, altánků, bazénů, pergol apod. Společnost Pama se také zaměřuje na dodávky nadkrokevních a podkrokevních PIR izolačních systémů Xtartherm.

Ryze český výrobce plastových krytin společnost Eureko – Regra plast

Logo společnosti Eureko - Regra PlastPro expozici na Stavebních veletrzích Brno se připravila i společnost Regra plast, která bude prezentovat své střešní krytiny Eureko a to plastovou břidlici a šindel. Plastové krytiny Eureko jsou vyráběny z vysoce kvalitní separací odpadních plastů již od roku 2000. Plastový šindel nebo břidlice společnosti jsou vysoce odolné proti povětrnostním podmínkám se zárukou 30 let.

Přední výrobce šindelů IKO

Logo společnosti IKOBVV a odborný portál Krytiny-strechy.cz v letošním roce přivádí na veletrhy předního výrobce střešních šindelů. Společnost IKO na veletrhu představí svůj unikát šindel Cambridge Extreme, který je snadno použitelný na střechy se sklonem 9,5°. Uvažujete o střeše z asfaltových šindelů, pak jedině vysoce odolný proti vodě a větru, zaručeně nejprogresivnější šindel v přírodních barvách nové generace s nejsnadnější a nejrychlejší pokládkou společnosti IKO. Na veletrzích se můžete podívat na ukázku rychlé pokládky.

Expert na hliník společnost Keramet

Logo společnosti KerametChcete znát podrobnosti o střechách z hliníku, protože hliník nerezaví a je téměř bezúdržbový? Krytiny-strechy.cz ve spolupráci s BVV představí na svém dubnovém veletrhu společnost Keramet, která se zabývá výrobou hliníkových materiálů. Keramet nabízí nejlehčí plechovou krytinu s neomezenou životností. Mimo jiné také společnost nabízí ochranné nátěry, kompletní materiál na střechu, kontaktní membrány, parotěsné fólie, kotvy aj.

Potřebujete rady odborníka, společnost Chci střechu nebude chybět

Logo realizační firmy Chci střechuKlempíři, pokrývači a tesaři z Olomouce představí svou zručnost při pokrývání střech taškami. Jejich dlouholetá tradice zaručuje kvalitní, poctivou práci a dobré reference k realizacím. Jdou jinou cestou a jejich mottem je dělat práci jako „kdysi“. Jsou to experti nejen na tašky, ale i plech, plast, střešní okna aj. Krytiny-strechy.cz představí společnost Chci střechu jako realizační firmu ve své expozici.

Poctivý kámen, to je břidlice od společnosti Topstein

Logo společnosti TopsteinSpolečnost Topstein představí svou střešní krytinu Troppa. Břidlicová střecha je materiálovým a řemeslným vrcholem a společnost Topstein je zárukou kvalitní břidlice a skvělé střešní krytiny z břidlice. Společnost dokazuje svou tradicí, že střechám opravdu rozumí.

Když střecha, tak kvalitní zateplení se společností Rockwool

Logo společnosti RockwoolKrytiny-strechy.cz nezapomněli ani na zateplení střechy a na veletrhy přivádí společnost Rockwool. Kamenná vlna ROCKWOOL je určená pro izolaci šikmých a plochých střech, příček, fasád, podlah a TZB. Výrobce izolace představí návštěvníkům vlastní nadkrokevní systém TOPROCK i řešení zateplení mezi a pod krokvemi. Na expozici společnosti Rockwool získáte informace o energetické náročnosti střech, využití izolace v praxi, probíhající prodejní akci a fotosoutěž s dárkem.

 
Stavební brněnské veletrhy, které se konají letos ve dnech od 20. do 23. 4. 2016 poskytnou všem návštěvníkům komfort, moderní expozice, zajímavé produkty, unikátní prezentaci. Střechaře najdete v pavilonu P, stánek číslo 062


Rubriky článků