hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Aktuality

Zúčastněte se soutěže Pasivní dům roku

22. 11. 2015

Pokud vlastníte pasivní dům nebo dům s velmi nízkou energetickou náročností, můžete se zúčastnit soutěže a vyhrát bazén.

 
1. cena v soutěži "Pasivní domy"Soutěž Pasivní dům roku je určena pro rodinné domy, které byly dokončeny v letech 2010 – 2015 a splňují kritéria pro pasivní domy nebo domy s velmi nízkou energetickou náročností. Přihlásit se může vlastník domu, případně jeho zástupce. Podmínkou je, aby byl občanem České republiky nebo se jednalo o firmu se sídlem v České republice.

Soutěž je dvoukolová a uskuteční se v termínu od 15. listopadu 2015 do 29. února 2016. V prvním kole proběhne hodnocení a výběr odbornou porotou, v druhém kole bude hlasovat veřejnost. Vítěz získá zahradní bazén v hodnotě 80 tisíc korun.

Registrovat se můžete na stránkách Centra pasivního domu do 31. prosince 2015. Zde naleznete veškeré informace, registrační formulář, seznam požadovaných dokumentů a pravidla soutěže.

Soutěž pořádá společnost ABF ve spolupráci s Centrem pasivního domu, aliancí BAHAL a Státním fondem životního prostředí České republiky v rámci veletrhu For Pasiv 2016.

Pravidla soutěže ke stažení ZDE

1.cena - bazén v hodnotě 80.000,- Kč (prohlédněte si ZDE)

 



Rubriky článků