hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Nová zelená úsporám - rady a tipy

Žadatelé Zelené úsporám již obdrželi přes 18 miliard korun

29. 10. 2012

V letošním roce bylo již proplaceno přes 21 tisíc žádostí v celkovém objemu 7,6 miliardy korun.  Vyzýváme všechny žadatele, kteří mají dokládat realizaci provedených opatření, aby toto doložení neodkládali, ale naopak provedli co nejdříve.

 

Ilustrační fotoŽadatelé již obdrželi více než 18,2 miliardy korun. To znamená, že z programu již bylo proplaceno přes 71 tisíc žádostí. Celkem je v programu k dispozici 20,894 miliardy korun. Zbývá tedy proplatit 2,7 miliardy.

V administrativním procesu je ještě dalších přibližně 5 tisíc žádostí, u kterých by žadatelé měli doložit realizaci a podepsat smlouvu, která zajišťuje proplacení podpory. „Pokud máte v procesu dokládání realizace jakékoli nejasnosti, přijďte v úředních hodinách na naše krajská pracoviště, kde vám rádi poradíme a pomůžeme."

Rychlé doložení již realizovaných projektů přispěje k zajištění plynulého a urychleného vyplácení finančních prostředků na účty žadatelů o dotaci a nebude pak docházet ke zpožďování výplat z důvodu velkého nahromadění dokladů nebo neúplných doložení v závěru roku.

Výplata podpory je zaručena jen těm žadatelům, kteří doloží realizaci opatření v požadovaném termínu a v souladu s platnými podmínkami Programu.
Všechny povinné přílohy a náležitosti k dokládání realizace opatření najdete na oficiálních webových stránkách programu.




Další informace k dotačnímu programu Nová zelená úsporám najdete zde





autor, zdroj: www.zelenausporam.cz



Rubriky článků