hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Nová zelená úsporám - rady a tipy

Spočítejte si s novou kalkulačkou, kolik ušetříte na energiích a jakou výši dotace v programu NZÚ můžete získat

2. 9. 2015

Kalkulačka vám vypočítá nejen výši dotace - nově i pro bytové domy

Spočítejte si s naší novou kalkulačkou, kolik ušetříte na energiích a jakou výši dotace v programu Nová zelená úsporám můžete získat na váš bytový dům v Praze.

Logo Nová zelená úsporámUvažujete o snížení energetické náročnosti vašeho bytového domu v Praze? Chcete vědět kolik energie a finančních prostředků ušetříte? Potřebujete zjistit, zda budete mít při realizaci vámi navržených opatření nárok na dotaci? Připravili jsme pro vás novou verzi kalkulačky, kterou jsme rozšířili právě o bytové domy a další zajímavé funkce. Nově se tak dozvíte nejen, zda máte nárok na dotaci a jaká může být její výše, ale také kolik ušetříte peněz za energie. Stačí zadat v několika jednoduchých krocích základní rozměry objektu a parametry plánovaných stavebních úprav.

Vyhodnocení ve formátu PDF vám sdělí maximální celkovou výši dotace, případně zda na dotaci vůbec máte nárok. Kontrola jednotlivých kritérií vás pak upozorní na oblasti, které je třeba upravit, abyste kritéria splnili, například přidat zateplení. Vstupní parametry plánovaných stavebních úprav můžete měnit a zjišťovat, jaký vliv to bude mít na výslednou dotaci.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na kterékoliv krajské pracoviště Státního fondu životního prostředí ČR nebo nás kontaktujte prostřednictvím Zelené linky 800 260 500 či emailu info@sfzp.cz.

 

Kalkulačka pro bytové domy

Kalkulačka pro rodinné domy

Zdroj a autor článku: Oficiální web programu NZU, Státní fond životního prostředí, Ministerstvo životního prostředí

 



Rubriky článků