hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Školení

Seminář YTONG

24. 7. 2018

Seminář YTONG

V dnešní době nízkoenergetických, pasivních a úsporných domů musíme často řešit otázku zateplení. At už zateplení stropu či stěny zvenku nebo zevnitř, pro všechny konstrukce se ideálně hodí minerální izolace Multipor.


Podívejte se na další díl webináře, kde se dozvíte, proč jsou vlastnosti minerálních tepelněizolačních desek Multipor unikátní a na realizacích si ověřte jejich možnosti použití, které je velmi rozmanité.

 

Detailnější informace Vám poskytne vedoucí technického oddělení Ing. Martin Mihál pro Xella CZ i Slovensko. Pokud se přihlásíte, upozorníme Vás před konáním webináře a můžete nám klást otázky přímo v živém přenosu.

Těšíme se na Vás
27. 7. 2018 v 10:00!

PŘIHLÁŠKA ZDE

POKYNY PRO PŘIHLÁŠENÍ NA WEBINÁŘ:
Po přihlášení vám přijde potvrzení o registraci. Několik dní před konáním webináře obdrží všichni přihlášení účastníci na mail, který zadali v přihlášce, pokyny k přístupu na webinář. Pro absolvování webináře budete potřebovat počítač nebo notebook (případně tablet), připojení k internetu, reproduktory nebo sluchátka. V případě jakýchkoli nesnází s připojením se můžete kdykoli obrátit na kontaktní telefon společnosti AZ Promo 286882025, kde bude připravena telefonická technická podpora.


Rubriky článků