hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Zateplení, které dýchá

6. 10. 2013

Baumit open Premium 

logoBaumit open Premium, nejlepší dostupná varianta mezi zateplovacími systémy, je vhodný i pro objekty v pasivním standardu, se zvýšenými tepelně izolačními vlastnostmi.    

Zateplovací systém Baumit open Premium je vysoce paropropustný a díky svým vlastnostem nabízí jedinečné technické řešení - a to jak pro novostavby, tak pro sanaci a zateplení starších budov. Baumit open Premium je přihlášený do programu Nová Zelená úsporám.

Zateplovací systém Baumit open Premium kombinuje 3 jedinečné vlastnosti:

- vysokou prodyšnost zateplovacího systému Baumit open,

- kotvení izolantu StarTrack bez tepelných mostů a rizika prokreslení hmoždinek,

- samočisticí efekt omítky Nanopor omítky. 

Zateplení s  budoucností

Nároky na energetický standard budov, ať už novostaveb nebo stávajících objektů, jsou rok od roku větší. Týkají se nejen soukromých subjektů, ale i veřejné správy. Stále více a více zkušeností se zateplováním a energetickou sanací objektů má pozitivní dopad na informovanost a základní orientaci investorů v dané problematice. Investoři mají konkrétnější představy o výhodách zateplení, mění se jejich požadavky na zateplovací systémy, jejich typy a tloušťky izolantů a nezanedbávají ani dohled nad kvalitou provedení. Už zdaleka se nedá říci, že stavebnictví ovládá zlaté pravidlo let devadesátých - cena na úkor kvality. Investoři začali při rozpočtování svých projektů počítat s důležitou proměnnou, jakou mají zateplovací systémy životnost nebo ekonomickou návratnost.

Kvalitativně ale pozvedli celý segment zateplování budov i samotní výrobci. Díky jejich inovačním technologiím je dnes možné zateplovat i stavby, které to měly v minulosti zapovězené. Zateplovací systémy se nedoporučovala u celé řady starších domů, v čele s objekty s vlhkým a zasoleným zdivem. Dnes je tomu jinak i díky přispění společnosti Baumit, lídra v oblasti inovací tepelných izolací. Výrobce před dvěma lety představil certifikovanou systémovou skladbu nazvanou Baumit open Premium fasáda. Tímto unikátním fasádním systémem výrobce vyřešil řadu záležitostí spjatých s problematikou mechanického kotvení izolantů nebo  „sesterským“ systémem Baumit open S i s problematikou izolace již zmiňovaného vlhkého a zasoleného zdiva. 



Více informací o výrobku naleznete ZDE

Izolace Baumit v našem katalogu naleznete pod tímto odkazem



Rubriky článků