hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Lednová INFOTHERMA představí trendy ve vytápění

15. 1. 2020

Novinkám ve vytápění, úsporám energií a obnovitelným zdrojům energie se tradičně věnuje specializovaná výstava INFOTHERMA. Vedle vystavovatelů z řad výrobců, prodejců, montážních a servisních firem na ní nabídne dotační poradenství také Státní fond životního prostředí ČR.

 
Kdy: 20. 1. 2020 09:00 - 23. 1. 2020 18:00

Kde: Výstaviště Černá louka Ostrava


Specialisté Fondu návštěvníkům poradí s financováním zdrojů tepla a obnovitelných zdrojů energie z dotačních programů rezortu životního prostředí. Zaměří se zejména na program Nová zelená úsporám, který podporuje instalaci moderních úsporných technologií v rodinných a bytových domech. Informace poskytnou i k dalším dotačním programům, například programu Dešťovka přispívajícímu na efektivní hospodaření s dešťovou vodou.

Stánek státního fondu pro životní prostředí na výstavě INFOTHERMA

O aktuálních dotacích na úsporné bydlení bude pojednávat také odborná přednáška, která proběhne v rámci doprovodného programu ve středu 22. ledna od 14.30 hodin v pavilonu A.

INFOTHERMA je největší specializovaná topenářská výstava u nás zaměřená na produkty a technologie potřebné k tepelné pohodě našich domovů. Výstava mapuje technický pokrok a stává se místem každoročního setkávání odborné veřejnosti, vystavovatelů a návštěvníků.

TERMÍN: 20.-23. ledna 2020, denně od 9:00 do 18:00 hodin
MÍSTO: Výstaviště Černá louka Ostrava, Černá louka 3235, 702 00 – Ostrava-Moravská Ostrava
STÁNEK: Pavilon NA1, č. stánku 061

Plánek pavilonu naleznete zde. Doprovodný program akce a další informace najdete na tomto odkazu.



Zdroj: novazelenausporam.cz




Rubriky článků