hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Zahrada Čech 2019

2. 9. 2019

Veletrh Zahrada Čech 2019

KDY:
13. 9. 2019 09:00 - 21. 9. 2019 17:00
KDE: Výstaviště Litoměřice

Na veletrhu se dozvíte i informace ohledně stavebních materiálů a tepelné/solární techniky.

Podzim patří zahrádkářům a k tomu patří i tradiční veletrh Zahrada Čech. Odstartuje v pátek 13. září na výstavišti v Litoměřicích a také tentokrát nabídne vyhledávaný zahrádkářský sortiment – sadbu, květiny, zahradní potřeby či zahradní techniku. Návštěvníci na ní však najdou i vše potřebné okolo domu, chalupy a zahrady z oblasti stavebních materiálů, tepelné či solární techniky a bytových doplňků.

Na největší agrární výstavě na severu Čech nebude chybět ani poradenský stánek Státního fondu životního prostředí ČR.

Odborníci Fondu vám poskytnou aktuální informace o dotacích na úsporné bydlení, jež jsou šité na míru právě majitelům rodinného domu. Dozvíte se například, jak získat finanční příspěvek na stavbu či renovaci domu, pořízení domácí solární elektrárny a jiného úsporného zdroje energie z programu Nová zelená úsporám. Nebo zjistíte, jak za jakých podmínek je možné získat příspěvek na využívání dešťové a odpadní vody v domácnosti z programu Dešťovka.

Vedle toho slibují organizátoři na bohatý kulturní program pro celou rodinu. Již 43. ročník výstavy Zahrada Čech 2019 potrvá od pátku 13. až do soboty 21. září, areál litoměřického výstaviště bude otevřen denně od 9 do 17 hodin. Stánek Fondu naleznete v pavilonu S.

Mapa výstaviště ke stažení (pdf)

Vše důležité k programu výstavy čtěte na webu veletrhu.



Rubriky článků