hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Jarní veletrhy pro bydlení, zahradu a design

14. 3. 2019

Kdo by nechtěl bydlet lépe a úsporněji? Pokud přemýšlíte o novém bydlení, zařizujete, stavíte či rekonstruujete, nenechte si ujít oblíbené jarní pražské veletrhy o bydlení, zahradě a designu. Poradíme vám, jak získat dotaci na úsporné bydlení z programu Nová zelená úsporám a Dešťovka.



Veletrhy FOR HABITAT, FOR INTERIOR, FOR GARDEN, BYDLENÍ, nové projekty, DESIGN SHAKER a Světlo v architektuře probíhají i letos všechny v jeden čas a na jednom místě. Výstaviště tak nabídne komplexní sortiment vybavení interiérů, staveb a rekonstrukcí.

Dotace poskytované Státním fondem životního prostředí ČR pomáhají již řadu let k ekonomičtějšímu i ekologicky šetrnějšímu bydlení, proto na veletrhu nebude chybět ani stánek SFŽP ČR. Na něm zjistíte, na co konkrétně a kolik peněz můžete získat či jak cesta k dotaci v reálu vypadá. Naše poradenství se týká zejména oblíbených dotačních programů Nová zelená úsporám a Dešťovka, zaměřených na úspory energií a pitné vody v rodinných a bytových domech.

Zajímají vás příklady již dříve podpořených dotačních projektů? Chcete zjistit, jak díky chytré rekonstrukci či stavbě nízkoenergetického rodinného domu ušetříte i statisíce? Přijďte si v sobotu 23. března poslechnout přednášku „Ušetřete s dotacemi na úsporné bydlení“.

KDY a KDE?


21. – 24. března 2019 (čt-so 10:00-18:00, ne 10:00-17:00)
PVA EXPO Praha, Beranových 667, 199 00 Praha Letňany


Vstupenku můžete zdarma stáhnout zde.


Zdroj: novazelenausporam.cz



Rubriky článků