hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Mezinárodní studentská soutěž Multi-Komfortní dům 2019

20. 3. 2019

Úkolem 15. mezinárodního ročníku Mezinárodní studentské soutěže Multi-Komfortní dům, je oživení a opětovné spojení oblasti v okolí stanice metra Crescenzago s městem v souladu s vizí #milano2030. Soutěž organizuje společnost Saint-Gobain v úzké spolupráci s městem Milán.

Moderní metropole 

Základní informace o soutěži

Milán vstupuje do nové fáze rozvoje a cílem aktuálně připravovaného plánu města je růst podporující začlenění všech obyvatel ve všech koutech města. Do roku 2030 bude více než 12 000 lidí starších 85 let a mladou generaci bude zastupovat více než 50 000 obyvatel. Město Milán zároveň očekává, že do roku 2030 bude toto město střediskem pro globální síť spojující lidi a místa prostřednictvím nových platforem, přiláká lidi nabízející osobní, profesní i společenské příležitosti, bude více respektovat životní prostředí a podporovat koncept udržitelného růstu při kontinuální obnově v rámci rozvoje města.


registrace do národních kol (první kolo)

1. Všechny registrace probíhají online na webu Isover Students. Tým, který tak neučiní nebo poskytne neúplné či nepravdivé informace, bude ze soutěže vyloučen.

2. Termín odevzdání a uzávěrka registrace pro Českou republiku je 5. dubna 2019 do 14:00. Práce můžete zaslat poštou na pobočku Isover v Praze nebo ji odevzdat atriu FSv ČVUT 5. dubna 2018 v čase 13:00 - 14:00.

3. Veškerá oficiální sdělení o soutěži budou všem účastníkům zaregistrovaným na adrese www.isover-students.com zaslána e-mailem.

Zdroj: isover.cz

Rubriky článků