hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Ciur - Výhodný nákup desek Wolf již jen pár dní

16. 10. 2016

Zasoutěžte si o poukázku na výhodný nákup desek Wolf

Logo společnosti Ciur a.s.Zasoutěžte si o poukázku na výhodný nákup izolačních desek Wolf a dárkové předměty! Termín konání soutěže je od 19. 9. do 19. 10. 2016. Více informací u partnera této soutěže - na stránkách portálu Český kutil.

Panelákový byt, bytový dům, dřevostavba... a dokonalé ticho! Že se to úplně neslučuje? S izolačními deskami Wolf od společnosti CIUR si i v hlučném paneláku můžete svodobně užívat ničím nerušeného ticha. Izolace stropu, stěn či podlah a celkové odhlučnění bytu je s akustickými deskami Wolf hračkou. Nyní máte navíc možnost si s partnerem naší soutěže, společností CIUR, zasoutěžit o slevovou poukázku na výhodný nákup zvukově izolačních desek Wolf a dárkové předměty. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Co je Vaším úkolem?

Vaším úkolem v této soutěži bude odpovědět správně na jednu soutěžní otázku.
Poté budete zařazeni do losování o 3 ceny od společnosti CIUR.
Při vyplňování soutěžního formuláře připojte jméno, svou adresu s popisným číslem, obec, PSČ, e-mail a telefonní kontakt. Zasláním těchto údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno a obec na našich internetových stránkách a abychom vaši e-mailovou adresu využili pro marketingové účely Českého kutila.cz a partnera soutěže.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NALEZNETE NA WEBU ČESKÝ KUTIL - ZDE

Produkty společnosti CIUR a.s. z našeho Katalogu tepelných izolací naleznete v odkazu.

Foukaná a sypká izolace Ciur a.s.



Rubriky článků