hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Rockwool - Rocksonic super tlumí zvuk

14. 3. 2016

Chcete mít doma akustickou pohodu? Vyberte správnou izolaci

Rocksonic Super

logo

ROCKWOOL laboratorně testoval akustický komfort produktu na vnitřní příčky Rocksonic Super, a to na konkrétní stavební konstrukci. Specialista na akustické izolace Pavel Matoušek k tomu říká: „Pokud majitel rodinného domu použije na vnitřní stěny izolaci Rocksonic Super o tloušťce 75 mm, pak tato příčka zvládne utlumit hluk v hodnotě 44 decibelů, což je ještě více, než je závazná norma pro rodinné a bytové domy“.

ROCKSONIC SUPER

Polotuhá deska z kamenné vlny (minerální plsti) pojené organickou pryskyřicí, v celém objemu hydrofobizovaná.

Oblast použití

Desky ROCKSONIC SUPER jsou určeny pro stavební tepelné a protipožární izolace vnitřních konstrukcí – dělicích příček s vyššími nároky na akustické, protipožární a tepelné vlastnosti.

Vlastnosti

Tepelněizolační schopnosti. Nehořlavost – ochrana proti šíření plamene a požáru. Zvuková pohltivost. Vodoodpudivost a odolnost proti vlhkosti – deska je v celém objemu hydrofobizovaná. Paropropustnost. Rozměrová stálost.
Technické vlastnosti produktu Rocksonic Super, zdroj: Rockwool

Balení

Balení produktu Rocksonic Super, Rockwool
Desky ROCKSONIC SUPER jsou baleny do polyetylénové fólie s označením výrobce a základními údaji o výrobku na štítku. Balíky se kladou na nevratnou dřevěnou paletu o rozměru 2,2 x 1,2 m. Toto balení je určeno pro venkovní skladování. Palety se skladují v jedné vrstvě.ROCKWOOL je zapojen do systému sdruženého plnění povinností zpětného odběru a využití odpadů z obalů „Systém tříděného sběru v obcích EKO-KOM“.

Tepelné izolace ROCKWOOL naleznete v Katalogu tepelných izolací pod tímto odkazem:

Minerální čedičová vata ROCKWOOL



Rubriky článků