hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Cemix - Nový vzorník barev

28. 6. 2015

logoVybírejte z nového vzorníku Cemix!

Společnost LB Cemix, přední výrobce stavebnin na českém trhu, připravil nový vzorník šlechtěných omítek a fasádních nátěrů, který přináší jedinečné a reálné barvy. Vzorník obsahuje 366 nových barevných odstínů.

Nový vzorník barev Cemix, zdroj Cemix

Nový vzorník šlechtěných omítek a fasádních nátěrů od společnosti Cemix má nápaditý design s motivem páva i příznačný název „Cemix duhově krásný“. 

Ve vzorníku jsou použity fyzické barvy, nanášené technikou stříkání na podkladní vrstvu, která je při kompletaci ručně vlepována do konstrukce vzorníku. Nejde tedy o běžný typ vzorníku, ale díky aplikaci reálných barev je povrch vzorků drsnější, ale také autentičtější. Vzorník je v rohu opatřen odolným kovovým šroubem a zabalen do praktické krabičky. 

Barvy inspirované duhou

Řazení barevných oddílů je inspirováno přírodou: barvy jsou řazeny tak, jak se přirozeně vyskytují v podobě duhy. Celkem ve vzorníku zákazníci naleznou 366 barevných odstínů, řazených v  9 oddílech: modrá, zelená, žlutá, oranžová, červená, okrová, hnědá, šedá, bílá. Orientaci mezi jednotlivými barevnými oddíly usnadňují výrazné přechody mezi barvami, které pomáhají ve výběru. 

Nové barvy ve vzorníku odráží požadavky moderních architektonických trendů.  Vyberte si i vy z nového vzorníku Cemix  a buďte pyšní na svoji fasádu!

Nový vzorník barev Cemix, zdroj Cemix

Vzorník obsahuje jedinečné a reálné barvy

Nový vzorník barev Cemix, zdroj Cemix

Zateplovací systémy CEMIX z našeho katalogu Zateplovacích systémů naleznete ZDE



Rubriky článků