hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Rockwool - Vyhrajte zateplení rodinného domu zdarma

10. 4. 2015

Společnost Rockwool spustila soutěž o zateplení rodinného domu zdarma. Hlavní výhrou je dodání kompletního zateplovacího systému ECOROCK®FF, který zahrnuje kvalitní izolaci z kamenné minerální vlny a logostavebné chemii. Výherce dostane k ceně navíc balíček služeb. Ten obsahuje zaškolení realizační firmy, výtahové zkoušky, přepočet tloušťky izolace a poradenství odborníků. Velkou výhodou je dodání kompletního systému, izolace i stavební chemie, od jeho výrobce.

Registrace do soutěže o zateplení rodinného domu zdarma je možná do 31. května 2015. Výherce vybere odborná porota 12. 6. 2015. Výhru, kompletní zateplovací systém do celkové rozlohy 300 m² izolované fasády, získá soutěžící, který vytvoří nejoriginálnější slogan podle zadaní. A navíc, plánuje zateplit svůj dům nejpozději do konce listopadu 2015. Na dalších 49 soutěžící čekají dárkové předměty ROCKWOOL. Zaregistrovat se můžete zde

Systém ECOROCK®FF umožňuje komplexní a jednoduché kontaktní zateplení fasád. Základem kompaktního řešení pro novostavby i rekonstrukce jsou desky z nehořlavé kamenné minerální vlny ROCKWOOL. Kamenná vlna je skvělý tepelný izolační materiál, tlumí hluk z vnějšího prostředí, zachovává prodyšnost stěn, přispívá k požární bezpečnosti staveb a je šetrný k životnímu prostředí. Zateplovací systém ECOROCK®FF se dá použít na betonové i zděné podklady. Majiteli domu uspoří náklady na vytápění nebo klimatizaci a v dlouhodobém horizontu podporuje zhodnocení nemovitosti.

Produkty Rockwool z Katalogu tepelných izolací naleznete pod tímto odkazem:

Minerální vata Rockwool



Rubriky článků