hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Rockwool - Rockwool se na Infothermě zaměří na systémová řešení

18. 1. 2015

logoNa mezinárodní výstavě Infotherma, která začíná v Ostravě 19. ledna, se společnost ROCKWOOL představí prostřednictvím systémových řešení pro střechu, fasádu, podlahu, příčky i technické zabezpečení budov. Tento přední světový výrobce izolace na bázi kamenné minerální vlny se zde bude prezentovat ve společné expozici s firmami AA+Stavebniny a KM Beta.


V rámci doprovodného programu vystoupí i odborníci ze společnosti ROCKWOOL. Jozef Dírer se bude věnovat energetické účinnosti tepelné izolace z kamenné vlny a Zdeněk Kobza seznámí účastníky semináře s tematikou výběru tepelné izolace s ohledem na úspory energií. „Návštěvníci mohou po dobu výstavy získat výhodné slevy na vybrané produkty,“ informuje Sylvia Kovalčíková z marketingu.
Součástí veletrhu zaměřujícího se na vytápění, úspory energií a smysluplné využívaní obnovitelných zdrojů, budou tradičně i soutěže. ROCKWOOL prověří svoji kvalitu i zde. V soutěži Vybíráme tepelnou izolaci aspiruje s fasádním zateplovacím systémem Ecorock FF, jehož základ tvoří nehořlavá izolace z kamenné vlny a spolu s ní řešení komplexně dotváří stavební chemie a omítkové směsi nezbytné pro celkovou realizaci fasády.  Do soutěže Top energie byl nominován Venti Max. „Jedná se o dvouvrstvou desku z kamenné vlny s novou vylepšenou tepelnou účinností, jež je určena pro zateplení provětrávaných fasád,“ vysvětluje Sylvia Kovalčíková ze společnosti ROCKWOOL.

Mezinárodní výstava Infotherma se koná v Ostravě od 19. do 22. ledna na Výstavišti Černá Louka, stánek návštěvníci naleznou v pavilonu A2, číslo výstavní plochy 337.

Více informací naleznete na www.rockwool.cz.

 



Rubriky článků