hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Isover - Nový výrobek Isover TOPSIL

24. 1. 2015

Nakupte izolaci Isover TOPSIL, ověřte si TOP vlastnosti tohoto materiálu a navíc získejte 2 VIP vstupenky na MS v hokeji 2015!

logoPodmínky akce: Prvních deset zákazníků, kteří nakoupí v období od 15. 1. 2015 do 30. 4. 2015 materiál Isover TOPSIL v množství 100 m3, obdrží dvě VIP vstupenky na MS v hokeji 2015 do O2 arény v Praze. Vstupenky jsou do VIP zóny včetně bohatého rautu.

Izolační desky ISOVER TOPSIL jsou tepelněizolační čedičové desky zvláště vhodné pro izolace větraných fasád, šikmých střech a stropů. Lze je využít jak v rekonstrukcích, tak v novostavbách. Unikátnost tohoto izolantu je v hodnotě λD=0,033 Wm-1K-1. Jedná se o zatím jedinou tepelněizolační desku z čedičových vláken s touto hodnotou součinitele tepelné vodivosti na českém trhu. Materiál je energeticky úsporný, díky lepší lambdě může být tloušťka materiálu minimálně o 7 cm tenčí při stejném účinku v porovnání s běžnou vlnou použitou na zateplení šikmé střechy na úroveň Multi-Komfortního domu. Výrobek je tedy vhodné použít všude tam, kde jsme limitovaní místem.



Rubriky článků