hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Rockwool - Unikátní technologie na trhu izolací

28. 1. 2015

NOVINKA - Pouzdro Rockwool 800

ROCKWOOL 800 je nové, nehořlavé pouzdro z kamenné vlny s polepem hliníkovou fólií vyztuženou skleněnou mřížkou. Pouzdro je na podélném spoji opatřené přesahem fólie se samolepicí páskou. Moderní logotechnologie výroby zaručuje výjimečnou lambdu na trhu, vysokou kvalitu a dlouhodobou stálost výrobku. Pouzdro Rockwool 800 rozšiřuje nabídku na trhu s technickými izolacemi TZB.

Popis výrobku:

Potrubní pouzdro z kamenné vlny vyráběné unikátní technologií, díky které se pouzdro vyznačuje dokonalými technickými parametry, výjimečnou kvalitou a velkou mechanickou odolností (zejména v tlaku). Pouzdro má tvar dutého podélně děleného válce. Potrubní pouzdro je opatřeno polepem hliníkovou fólií vyztuženou skleněnou mřížkou s označením názvu výrobku na povrchu fólie. Fólie zvyšuje mechanické vlastnosti pouzdra, zmenšuje tepelné ztráty a zlepšuje estetický vzhled. Pouzdro je na podélném spoji opatřeno přesahem fólie se samolepicí páskou pro dokonalé uzavření pouzdra, která nenahrazuje nosné spoje. V souladu se standardem v zemích EU doporučujeme stáhnout potrubní izolační pouzdro v příčném směru (po obvodě) hliníkovou samolepicí ALS páskou nebo drátem na třech místech na běžný metr délky pouzdra. Nízký obsah chloridů zamezuje vzniku koroze nerezové oceli (AS kvalita).

– výjimečná lambda a vysoká mechanická pevnost
– zamezení koroze nerezové oceli – AS kvalita
– dokonalé uzavření pouzdra díky samolepicí pásce

– snížení nákladů na vytápění, snížení tepelných ztrát
– zlepšení akustických vlastností
– vynikající estetický vzhled, snadná a rychlá montáž

Oblast použití:

Nehořlavá izolace pro:
– tepelné izolace rozvodů tepla a teplé vody, centrálního vytápění, technologického tepla, teplé užitkové vody, tepelných uzlů
– akustické izolace potrub

 



Rubriky článků