hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Semináře

29. 9. 2014

Sdružení výrobců pro plochou střechu Vás srdečně zve na podzimní semináře, na kterých bude představeno certifikované řešení ploché střechy: "Systémová plochá střecha na trapézovém plechu, na betonovém a dřevěném podkladu".

logoSemináře určené pro projektanty, architekty a realizační firmy proběhnou v níže uvedených termínech:

  • Zlín 14.10.2014
  • Plzeň 21.10.2014
  • Brno 23.10.2014

Sdružení výrobců pro plochou střechu vzniklo s cílem přispět ke zkvalitnění přípravy a realizace plochých střech na domácím trhu. Za tímto účelem byl jeho zakládajícími členy: AXTER CZ, s.r.o., EJOT CZ, s.r.o., Fatra, a.s., Puren GmbH, ROCKWOOL, a.s. a TOPWET, s.r.o. poprvé vytvořen certifikovaný systém ploché střechy na trapézovém plechu SP střecha – T. Tento systém je komplexním a zároveň jednoduchým návodem pro správnou realizaci plochých střech.

Program seminářů je dostupný v pozvánkce: Systémová plochá střecha

Přihlášení k účasti na semináři můžete provést prostřednictvím registračního formuláře na stránkách Sdružení výrobců pro plochou střechu.

Účast na seminářích je zdarma. Každý účastník obdrží brožuru popisující pravidla pro návrh, provádění a kontrolu provedení systémové ploché střechy na trapézovém plechu, na betonovém a dřevěném podkladu.



Rubriky článků