hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Baumit - Soutěž nechte sousedy v suchu pokračuje

18. 8. 2014

Baumit, Soutěž Nechte sousedy v suchuSoutěž Nechte sousedy v suchu - POKRAČUJE

logoSoutěž o odměny prodloužena do 30.9.2014

Odměna za body

Tato soutěž je určena pro zpracovatele, stavební firmy a jejich zaměstnance. Soutěž spočívá ve sbírání bodů z výrobkové řady Baumit Baumacol.

Baumit, Soutěž Nechte sousedy v suchu, odměna za bodyZ pytlovaných směsí lze vystřihovat grafický symbol umístěný na horní straně obalu (čtverec formátu cca 5x5 cm s červeným ohraničením, ve kterém je uvedeno kvalitativní zatřídění výrobku nebo oblast použití). Výjimku tvoří produkt Baumacol Protect, u kterého se může vystřihovat a sbírat vyobrazená hmotnost výrobku (18 kg). Jednotlivé výstřižky ze soutěžních produktů jsou převáděny na body. Soutěžící si mohou nastřádané výstřižky přepočíst dle tab. 1, nebo je předat svému technickému a obchodnímu zástupci Baumit, spol. s r.o. (dále jen „OZ“). Kontaktní údaje na jednotlivé OZ na www.baumit.cz v záložce KONTAKT. Každý soutěžící má nárok dle počtu dosažených bodů a dle vlastního výběru na věcnou odměnu.

Další skupinou výrobků zařazených do soutěže jsou produkty v plastových obalech, nebo kartuších. Tyto výrobky jsou opatřeny červenými samolepkami rozměru cca 2x2 cm s hodnotou 1 až 8 bodů. Samolepky je možné z balení odstranit a vlepit do hrací karty (nebo na čistý papír), která je k dispozici u technických a obchodních zástupců organizátora (dále jen „OZ“) a na webových stránkách společnosti Baumit, spol. s r.o. Soutěžící mohou nastřádané výstřižky a body předat svému OZ. Kontaktní údaje na jednotlivé OZ jsou k dispozici na www.baumit.cz v záložce KONTAKT. Každý soutěžící má nárok počtu dosažených bodů a dle vlastního výběru na věcnou odměnu. Více informací a přehled odměn naleznete ZDE.



Rubriky článků