hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Basf - Nová receptura pastovitých omítek

22. 7. 2014

Vážení zákazníci,
logok filosofii firmy BASF neodmyslitelně patří inovace, vývoj a nepřetržitý proces zlepšování. Veškerými kroky, které podnikáme, se snažíme vyjít vstříc požadavkům vás, našich zákazníků, a dynamicky se rozvíjejícím potřebám trhu. Poskytovaný servis a kvalita našich produktů jsou pro nás vždy na prvním místě.
V průběhu poslední doby jsme vylepšili receptury u celé řady výrobků a nyní také u pastovitých omítek.

Pastovité omítky jsou hlavní součástí zateplovacích systémů, a proto jsou jejich bezvadná kvalita a vynikající zpracovatelnost pro úspěšný prodej neodmyslitelné.
Proces zavádění nové, inovované receptury, která vychází z nejnovějších výzkumných poznatků koncernu BASF bude postupný. V termínu od 11.6 bude k dispozici produkt Prince Color Multiputz ZS 2, následovat bude Prince Color Multiputz ZA 2. Během ca 14 dnů budou k dispozici i další pastovité omítky Prince Color Multiputz ZS 1,5 a ZA 1,5. Kolorování těchto pastovitých omítek zůstává beze změn v tónovacím systému Largo. Není však možné v jedné ploše fasády aplikovat původní materiál s novou, vylepšenou recepturou. Z tohoto důvodu jsou omítky označeny výraznou, reflexní kulatou etiketou na víku a boku vědra s označením ,,Vylepšená receptura“.
V doobjednávkách bude tedy muset být vždy uvedeno, o jaký produkt se jedná.

Zásoby pastovitých omítek s původní recepturou v produktech Multiputz ZS a ZA budou postupně optimalizovány dle Vašich požadavků a o ukončení jejich distribuce a doprodeji zásob budete včas informováni.

Rubriky článků