hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Rockwool - Ocenění v anketě Střecha roku 2014

4. 7. 2014

ROCKWOOL získal ocenění v anketě Střecha roku 2014

logoOdborníci z praxe hodnotili kvalitu tepelných izolací. Produkty se značkou ROCKWOOL se staly nejlépe hodnocené napříč celou republikou. Vítězství v kategorii Střešní tepelná izolace 2014, tak potvrdilo výborné kvalitativní vnímání kamenné izolace ROCKWOOL.

 

V prvním čtvrtletí tohoto roku probíhala celostátní anketa zaměřená na zjištění nejlepších produktů pro realizaci střechy. Pod záštitou občanského sdružení Střecha roku se tak uskutečnilo hlasování stovek řemeslníků, kteří se dnes a denně pohybují na realizacích střech. Především tito odborníci z praxe, z řad pokrývačů, klempířů, tesařů a izolatérů, tak mohou objektivně posoudit práci s izolačním materiálem a jeho požadovanou kvalitu.

Hlasování probíhalo od 1. 1. 2014 do 31. 3. 2014 a zpracování výsledků provedla, nezávisle na organizátorovi celé soutěže, výzkumná agentura Mediaresearch, a.s., člen SIMAR a jedna z nejvýznamnějších českých výzkumných agentur.

Produkty se značkou ROCKWOOL se staly nejlépe hodnocené napříč celou republikou. Vítězství v kategorii Střešní tepelná izolace 2014, tak potvrdilo výborné kvalitativní vnímání kamenné izolace ROCKWOOL. Slavnostní předávání ocenění proběhlo 23. 4. 2014, na brněnském výstavišti BVV, u příležitosti konání IBF - Mezinárodního stavebního veletrhu.

V anketě Střecha roku se mimo tepelné izolace hodnotila celá řada střešních materiálů, jako jsou například střešní krytiny a okna, podstřešní folie, komíny, okapy a další. Výsledkem ankety je tak komplexní hodnocení stavebních materiálů střechy, které jsou důležité pro realizaci novostavby či rekonstrukce domů. Součástí ankety probíhalo rovněž i ocenění prodejců střešních materiálů.

Za společnost ROCKWOOL a.s. děkuji všem, kteří se do ankety zapojili a za důvěru v izolační materiál na bázi nehořlavé kamenné izolace. Vítězství v této anketě nás jako výrobce dále zavazuje dodávat na stavební trh pouze produkty nejvyšší kvality a zákazníky požadovaných vlastností.



Rubriky článků