hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Basf - Novinka, která posunuje možnosti

21. 5. 2014

Novinka, která posunuje možnosti interiérové barvy o kategorii výše 

Čtenářskou, internetovou hlasovací soutěž TOP PANEL 2014 vyhlásilo vydavatelství Net Press Media ve spolupráci se společností Incheba, v rámci doprovodných akcí výstavy PRAGOINTERIER 2014.

logoBasf, novinka v interiérových barváchSoutěž TOP PANEL 2014 byla již tradičně rozdělena do čtyř kategorií:
Vybavení interiéru, Exteriér domu, Služby a Realizace.
V kategorii Cena redakce získala Společnost BASF Stavební hmoty Česká republika s. r. o. cenu za vnitřní malířskou barvu Prince Color® Multi Top Classic.

Jedná se o inovativní produkt, přinášející mimo sněhově bílého odstínu i novou exkluzívní kolekci barevných tónů, které zohledňují současné moderní trendy bytového designu. Jednotlivé odstíny se dají vzájemně kombinovat a zároveň tím vytvořit ze svého interiéru osobitý a originální prostor. V neposlední řadě tato kvalitní malířská barva poskytuje vysokou úroveň při samotném zpracování a splňuje nejnáročnější požadavky stálobarevnosti.

Příjemná vůně jako benefit

Hlavním cílem inovace bylo přizpůsobit materiál obvyklému způsobu použití, s více snadnějším zpracováním, jemnější strukturou a lepším vzhledem konečného nátěru. Obzvláště stojí za to zmínit obsah aromatické esence evokující čerstvé citrusové plody. Citrusová vůně je velice pozitivně vnímána koncovým spotřebitelem a umožňuje mu natírané prostory (místnosti) brzy opět plně využívat. Nemusí tak čekat dlouhé hodiny či dny, než se z malby „vyvětrá“ nepříjemné aroma základní surovinové složky, jako je tomu u nemalé řady ostatních dostupných disperzních barev.



Rubriky článků