hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Krátké zprávy

Ciur - Nová zelená úsporám s Ciur

9. 4. 2014

logoNikdy nebylo tak výhodné provést zateplení Vašeho domu jako nyní! Je tomu nejen díky příznivým cenám stavebních izolací, ale také díky možnosti získat od státu dotaci v rámci programu Nová zelená úsporám. Společnost CIUR a.s. není tomuto dění stranou a má své výrobky, technologie a aplikační firmy v systému registrovány. Tým odborníků naší společnosti, široká řada certifikovaných aplikačních firem po celém území ČR a partnerské organizace jsou připraveny Vám pomoci s vyplňováním potřebných dokumentů nebo Vás zastoupit při vyřizování zajištění dotace. Využijte našich kvalitních, ekologických a cenově dostupných výrobků a zateplete svůj domov ještě dnes!
Nová zelená úsporám s Ciur a.s.

Certifikované výrobky společnosti Ciur a.s.

Zde naleznete seznam našich výrobků registrovaných v programu Nová zelená úsporám, jejich kódy a způsoby použití - Certifikované výrobky Ciur.
Společnost CIUR a.s. je registrována v SOD. Vyplňte kontaktní formulář umístěný pod tímto odstavcem a odešlete nám jej. Naši odborníci vás budou co nejdříve zpět kontaktovat s potvrzením obdržení vaší žádosti a doporučí vám nejbližšího zástupce – aplikační firmu.

Výrobky Ciur v našem Katalogu Tepelných izolací naleznete pod tímto odkazem

Foukaná a sypká izolace Ciur



Rubriky článků