hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Školení a krátké zprávy

Akademie zateplování – 3. ročník

28. 3. 2013

logo

Společnost Knauf Insulation připravila třetí ročník Akademie zateplování. Semináře se uskuteční v průběhu března a dubna v Hradci Králové, Českých Budějovicích, Ostravě, Brně a Praze.

Projekt Akademie vznikl ve snaze pomoci projektantům, architektům i realizačním firmám v jejich práci. Akademie má za cíl poskytnout přístupnou formou co nejvíce informací z oblasti zateplování. Zabývá se platnou a plánovanou legislativou, materiály, navrhováním projektů a samotnou realizací. Na přípravě a průběhu Akademie se podílejí odborníci z akademické obce, specialisté na zateplení a technici s bohatými zkušenostmi z praxe. Dvěma předchozími ročníky prošlo přes 1800 zástupců stavařské profese.

Třetí ročník Akademie se uskuteční v roce 2013, který lze nazvat „rokem zateplování". Vstoupí v platnost nová legislativa, Státní fond životního prostředí spustí program Nová zelená úsporám a stále více majitelů domů se rozhodne vzhledem k rostoucím cenám energií přistoupit k jejich zateplení.

Půldenní blok přednášek a praktických ukázek Akademie zateplování se jako v uplynulých dvou ročnících bude skládat z aktuálního přehledu nové legislativy a jejího dopadu na praxi, informací o dotačních programech, poznatků ze samotné realizace a ukázek nejnovějších technických možností zateplování. Odborným garantem Akademie zateplování je doc. Ing. František Kulhánek, CSc., z ČVUT.

Účast na Akademii je zdarma a její absolvování je hodnoceno jedním bodem v rámci celoživotního vzdělávání ČKAIT.

Termíny seminářů

České Budějovice – 4. 4. 2013
Ostrava – 9. 4. 2013
Brno – 11. 4. 2013
Praha – 16. 4. 2013

Podrobné informace a přihlašovací formuláře najdete http://www.akademiezateplovani.cz/.



Rubriky článků