hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Školení a krátké zprávy

FOR PASIV + FOR WOOD 2024 - veletrh dřevostaveb a nízkoenergetických domů

17. 1. 2024

Kdy? Kde?
15. - 17. 2. 2024
10:00 - 18:00
PVA EXPO Letňany
Beranových 667, Praha

Přijďte navštívit veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových domů, který se koná 15. - 17. 2. 2024 ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

11. ročník veletrhu FOR PASIV se zaměřuje na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy a bude opět zastoupen prestižními firmami z oboru, podpořen širokou mediální kampaní, záštitami a odbornými partnery. Veletrh je určen pro firmy věnující se projektovému a rozpočtovému oboru, výstavbě a rekonstrukcím, dodávce stavebních materiálů a technického vybavení budov, diagnostice, auditům, financování a poradenství, ale také široké veřejnosti, která řeší úspory energií v novém bydlení.

Ve stejný termín se na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA koná také veletrh FOR WOOD (dřevěné stavby, konstrukce a materiály). Pro návštěvu obou veletrhů vám stačí jedna vstupenka.

Centrum pasivního domu zve v rámci veletrhu na sérii přednášek z okruhu technologií a materiálů, prezentace domů a jejich příběhů, návrhů a realizací.  Poradenské centrum najdete v Hale II, sektor 2C - přímo u hlavní uličky. Vedle poradenského centra najdete výstavní plochu, na které s námi budou spoluvystavovat vybraní členové CPD, kteří mají prokazatelné zkušenosti s pasivními domy a rádi Vám představí své produkty, technologie a zodpoví Vaše otázky.

Více informací o veletrhu naleznete zde.

Rubriky článků