hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Školení a krátké zprávy

Online konference Xella Dialog 2022 - Inspirace, tipy a rady pro snadné projektování a realizaci staveb

20. 9. 2022

Kdy? Kde?
18.10.2022
od 10:00 do 12:00
živý přenos
registrace ZDE

Program konference:

Jak uspořit při stavbě rodinného domu

Materiály se rychle vyvíjejí a orientace při výběru nejlepšího řešení není jednoduchá. Jaké produkty zvolit a jak je správně aplikovat v projektu vysvětlí projektový manažer společnosti Xella Ing. Jakub Hergezel. A o své zkušenosti s kvalitní a současně úspornou výstavbou rodinných domů se podělí architekt a hlavní projektant ateliéru Harfen, pan Ing. Filip Harvánek.

Přednášející: Ing. Jakub Hergezel, Manažer pro klíčové projekty Xella CZ
Host: Ing. Filip Harvánek, architekt a hlavní projektant ateliéru Harfen

Předpoklady úspěchu developerských projektů rodinných domů

Jednoduchost, rychlost, efektivita a splnění předpisů jsou základem úspěšných developerských projektů rodinných domů. Prozradíme, kde a jak se dá díky produktům a službám společnosti Xella toho dosáhnout.

Přednášející: Ing. Julius Sič, Technický poradce Xella Slovensko
 
Logo Xella dialog online


Jak lépe projektovat a stavět bytové domy

Velkoformátové produkty, digitální podpora BIM a další služby Kompetenčního centra jsou klíčem k možnostem pestrého projektování velkých staveb. Vytvoření 3D modelu hrubé stavby, kontrola kolizí či optimalizace konstrukcí je jen začátkem. Vyčíslením úspor na materiálu, počtu pracovníků či zisku větší podlahové plochy to pokračuje. Výsledkem je optimalizovaný stavební proces, který vede ke zkrácení doby výstavby a tím i vyšší ziskovosti projektu.

Přednášející: Ing. Lucie Šnajdrová, Manažerka velkoformátové výstavby a Ing. Tomáš Dokoupil, BIM koordinátor Xella CZ a Xella Slovensko

Specifická technická řešení pro polyfunkční a nebytové objekty

Díky svým technickým parametrům jsou produkty Ytong, Silka a Multipor vhodné pro vysoké nároky požadované v průmyslových a výrobních objektech, obchodních centrech, administrativních budovách či zdravotnických zařízeních. Hledáte-li odpovědi na otázky ohledně specifických technických řešení, ukážeme Vám příklady, které jsme partnerům navrhli.

Přednášející: Jan Tinka, Manažer pro klíčové projekty Xella CZ


Rubriky článků