hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Školení a krátké zprávy

Webinář: Řízené větrání v RD s chlazením a ohřevem vzduchu novinkou ComfoClime

23. 4. 2022

Ať už jde o moderní individuálně stavěný nebo montovaný rodinný dům, jsou stále více žádanější větrací systémy s rekuperací tepla s ochlazováním a ohřevem vzduchu. Promyšlená kombinace větrací jednotky Zehnder ComfoAir Q a tepelného výměníku Zehnder ComfoClime splňuje nejen nejvyšší standardy kvality a energetické účinnosti, ale zajišťuje novou kvalitu zdravého bydlení a pohodlí v celém domě.

Zveme Vás ke zhlédnutí webináře o tomto inovativním systému. Součástí webináře jsou doporučení, jak používat větrací jednotku v jednotlivých ročních obdobích.
Oblíbená větrací jednotka Zehnder ComfoAir Q se postará o stálý přísun čerstvého vzduchu. Škodliviny a nečistoty z venkovního vzduchu jsou zachytávány v jemných filtrech a výkonný entalpický výměník zajišťuje komfortní rekuperaci tepla, vlhkosti a chladu až z 95 %.

Nový tepelný výměník Zehnder ComfoClime ještě více zpříjemňuje vnitřní klima tím, že v létě ochlazuje a v zimě dohřívá vzduch, přiváděný do obytných prostor, energeticky účinným způsobem. Využívá k tomu 100% čerstvý vzduch, na rozdíl od klimatizačních jendotek, které jsou založeny na cirkulaci vzduchu.

Díky nepřetržitému přísunu čerstvého vzduchu zůstává obsah CO2 nízký a vnitřní klima je tak zdravé a příjemné. Zehnder ComfoClime - představuje řešení Plug & Play, jednoduše se instaluje přímo na větrací jednotku, umožňuje inteligentní a snadné ovládání pomocí aplikace.

Sledujte záznam webináře přímo u nás:



Rubriky článků