hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Školení a krátké zprávy

Veletrh FOR PASIV 2022 aneb Jak na úsporné bydlení

19. 2. 2022

Kdy? Kde?
3. 3. 2022 - 5. 3. 2022
10:00 - 17:00
PVA EXPO Praha
Praha 9 - Letňany
Stále více Čechů bojuje s narůstajícími výdaji za energie v domácnosti a hledá způsoby, jak je minimalizovat. Těm, kteří plánují budovat, rekonstruovat či inovovat a hledají cestu k maximálním úsporám, pomůže souběh veletrhů FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM. Během nich se v PVA EXPO PRAHA sejdou ve dnech 3. až 5. března odborníci i novinky oboru energeticky úsporného bydlení.

Státní fond životního prostředí ČR si pro vás připravil na letošním veletrhu poradenský stánek i přednášky, na nichž se dozvíte novinky v dotacích na úsporné bydlení či výměnu neekologických kotlů.

Logo for pasiv

Pokud uvažujete o rekonstrukci, chcete stavět nebo byste jen rádi ušetřili za energie a vodu, zastavte se na stánku Nové zelené úsporám. Experti vám poradí s možnostmi dotací z programu Nová zelená úsporám, vhodným úsporným řešením pro váš dům i s dalším postupem. Nově můžete zkombinovat různá opatření v rámci jedné žádosti – od zateplení přes výměnu kotle a instalaci fotovoltaiky až po pořízení nádrže na dešťovou vodu.

Nejen o dotačních programech se mohou přijít zájemci poradit s odborníky na souběh veletrhů úsporného bydlení. Akce přinesou to nejlepší a nejnovější zoboru nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb, dřevostaveb a vytápění. Nebude chybět bezplatné poradenské centrum, tematické a inspirativní přednášky. Zde budou radit profesionálové s projektem, dokumenty, vhodným výběrem materiálu, technologiemi nebo typem vytápění. Svá poradenská centra nabídnou také odborníci z ostatních oborů. Stačí zajít ve dnech 3. až 5. března na výstaviště PVA EXPO PRAHA


Rubriky článků