hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Školení a krátké zprávy

Wienerberger opět uspěl v soutěži Nejlepší výrobce stavebnin roku

7. 1. 2022

Ve čtrnáctém ročníku soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku, za rok 2020, získala společnost Wienerberger s.r.o. dvě ocenění a opět tak obhájila svou pozici předního výrobce stavebních produktů.

Nejlepší výrobce stavebnin roku 2020

Dne 4. 11. 2021 společnost Wienerberger opět získala ocenění v soutěži Nejlepší výrobce stavebnin roku 2020. Získali cenu časopisu Stavebnictví, a to za inovace, kvalitu výrobků a program bydlení Wienerberger e4 dům. 

Hlavním posláním soutěže je prezentovat výrobu stavebních hmot a materiálů a ukázat odborné i laické veřejnosti, že výroba stavebnin je ohleduplná k životnímu prostředí, šetrná a přitom moderní a energeticky úsporná a přináší na trh nové, esteticky i technicky dokonalejší výrobky. Soutěž je určena pro všechny výrobce stavebních hmot a materiálů působící na území České republiky a probíhá ve dvou kategoriích podle velikosti firmy (do 350 zaměstnanců, nad 350 zaměstnanců). 


Wienerberger zaznamenal také výborné umístění v základní kategorii, dostali se do užší nominace soutěže, tj. mezi 10 nejlepších firem. Toto ocenění  převzal Daniel Uskokovič. Jednalo se již o 14. ročník soutěže Nejlepší výrobce stavebnin, tentokráte tedy za rok 2020. Vyhlašovateli této ve stavebnictví prestižní soutěže jsou Ministerstvo průmyslu a obchodu společně se Svazem podnikatelů ve stavebnictví.

Zdroj článku: Wienerberger



Rubriky článků