hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Školení a krátké zprávy

BRIMEE - Inovativní energeticky efektivní řešení budov

20. 1. 2017

KONFERENCE BRIMEE

25. LEDNA 2017

REKTORÁT VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V BRNĚ

Antonínská 548/1, Brno 601 90, Česká republika

Konference je věnována demonstraci projektu BRIMEE v Brně, kde byly na vnitřních zdech objektu nainstalovány izolační panely vyrobené z pěny z nano-krystalické celulózy. Demo slouží k testování materiálu v reálných podmínkách.

Řečníci z různých sektorů a partneři projektu přednesou témata týkající se EKO materiálů, nových technologií a inovací ve stavebním odvětví. Akce bude zakončena prohlídkou demo verze BRIMEE v Brně na ulici Jaselská.

Program konference ke stažení ZDE


REGISTRACE ZDARMA - ZDE

BRIMEE - vývoj nové generace izolačních materiálů

Hlavním cílem projektu BRIMEE je vývoj nových materiálů, které budou prokazovat nejen lepší izolační vlastnosti, ale rovněž sníží provozní energii v kombinaci se schopností absorbovat nečistoty uvnitř budovy. Zkratka BRIMEE má původ v označení Bio-Renewable Indoor Materials with high potential for customisation and creative design in Energy Efficient buildings. Základem nového materiálu je nanokrystalická celulóza doplněná organickou pryskyřicí.

ZAVEDENI PRODUKTU NA TRH

Produkty vyvinuté v projektu BRIMEE budou vhodné pro pláště a vnitřní příčky starých i nových domů. V souladu s akčními plány, prioritami a směrnicemi Evropské unie by mělo zavedení produktu zvýšit hodnotu stavebního fondu dvojímzpůsobem – zvýšit kvalitu života pro obyvatele a snížit nepříznivé dopady stavebnictví na životní prostředí. Na konci projektu budou na trh dodány tři plně funkční komponenty, které společně vytvoří produktovou rodinu BRIMEE:
●● vnější izolační panel,
●● vnitřní izolační panel,
●● vnitřní příčka.

Více informací o produktu naleznete ZDE



Rubriky článků