hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Aktuality


GWS Construction
Karlovarská 814/115
161 00 Praha 6
info@gwsystems.cz
www.gwsystems.cz

GWS Construction představuje tepelnou izolaci PAROC

3. 9. 2023

PAROC je společnost s bohatou environmentální tradicí, která má kořeny ve Finsku, kde započala svou výrobu kamenné vaty již v roce 1937. Velice solidní hráč a lídr na trhu v mnoha zemích EU.
Naše mise je tento skvělý tepelně, zvukově a protipožárně izolační materiál dodávat na trh v České republice. Jsme si jistí, že v dnešní době prudce rostoucích cen za energie a rapidních změn klimatu je volba stavebních materiálů velice zásadní.
 
Víte, že izolace budovy představuje až 80 % celkového potenciálu snížení spotřeby energie?
Víte, že izolace budovy představuje až 80 % celkového potenciálu snížení spotřeby energie?

 

Vlastnosti minerální vlny PAROC

Jedním z nejvýznamnějších rysů produktu Paroc je jeho vynikající tepelná izolace. Díky inovativnímu materiálu a pokročilým výrobním technologiím dokáže účinně zabránit tepelným ztrátám při zachování „vzdušnosti“ celé konstrukce.

Tím se nejen snižují náklady na vytápění a chlazení, ale zároveň zvyšují zvukově izolační vlastnosti konstrukce jako celku. Paroc tak jedním krokem přispěje k většímu klidu a pohodě v interiérech. Další důležitou vlastností je odolnost vůči ohni. Minerální vlna Paroc je vyrobena s ohledem na bezpečnost a splňuje přísné normy a kritéria pro odolnost proti požáru. To je zvláště důležité v oblastech, kde je vyšší riziko vzniku požárů.

Víte, že více jak polovina rodinných domů v ČR je zateplená špatně a domácnosti přicházejí ročně o 750 mil. Kč?Víte, že více jak polovina rodinných domů v ČR je zateplená špatně a domácnosti přicházejí ročně o 750 mil. Kč?

 
Je naší společnou povinností najít udržitelné a efektivní způsoby, jak snižovat energetickou náročnost budov a chránit životní prostředí. Svět kolem nás se mění, a my můžeme být pionýry této změny – abychom zajisti li lepší budoucnost pro sebe, naše rodiny a pro naši planetu.


Aplikace v praxi

V praxi lze minerální vlnu Paroc využít v široké škále stavebních aplikací. Od izolace stěn a střech až po podlahy, Paroc vždy poskytuje flexibilní a efektivní řešení pro různé typy konstrukcí. Jeho vlasnosti a kvalita se osvědčily v mnoha projektech po celém světě. Kromě toho, díky dlouhodobé trvanlivosti, mohou stavebníci a investoři očekávat dlouhodobé úspory na energetických nákladech a údržbě. Tím se Paroc stává nejen ekonomicky výhodným řešením, ale také přínosem pro životní prostředí díky nižší spotřebě energie a emisí.

Zdroj článku: GWS Construction


Rubriky článků