hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Aktuality

Střechy Praha 2021 v tradičním termínu

21. 9. 2020

23. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA proběhne společně s veletrhy SOLAR PRAHA a ŘEMESLO PRAHA v tradičním termínu na počátku února, konkrétně ve dnech 4. až 6. 2. 2021 na výstavišti v Praze Letňanech.

Jedná se o největší akci v oboru střech v České republice a střední Evropě s tradiční účastí nejvýznamnějších výrobců a dodavatelů, která klade důraz na technologické novinky a nová systémová řešení.

Nová zvýrazněná témata

Veletrh každoročně reaguje na aktuální dění na stavebním trhu, v legislativě i ve společnosti. Jedním z nových nařízení bude například povinnost u všech novostaveb zadržovat dešťovou vodu nebo umožnit její zasakování. Jedním ze zvýrazněných témat pro rok 2021 proto bude zadržování dešťové vody a s nim související i zelené střechy.

Veletrh Střechy Praha

Veletrh Střechy Praha vám dává možnost získat nové zákazníky

 

Dešťová voda a její zadržování s podporou státu i veletrhu

Ochrana vody a hledání nových vodních zdrojů se týká každého z nás. Jedním z efektivních řešení jsou vsakovací boxy. Dalším řešením, které navíc umožní zadržet dešťovou vodu pro budoucí použití, jsou podzemní nebo nadzemní nádrže. Vystavována budou i mnohá další řešení a návštěvníci mohou využít poradenské centrum, včetně rad a doporučení pro získání dotace na využití srážkové a odpadní vody v domácnosti i na zahradě.

Zelené střechy

Voda úzce souvisí s dalším zvýrazněným tématem, kterým jsou zelené střechy. Vystavovatelé představí řešení pro realizace zelených střech a fasád a nabídnou tak nové možnosti pro vytvoření příjemného prostředí k trávení volného času, k odpočinku, ale především ke zlepšení životního prostředí. Vegetačním střechám se bude věnovat i Fórum střešních konstrukcí, pořádané komorou ČKAIT.

Stínicí technika

Dalším aktuálním tématem bude ochrana interiéru před přehříváním od slunce. Jedním z účinných a dostupných řešení je stínicí technika. Veletrh představí pestrou paletu vnitřních i venkovních rolet všech výrobců střešních oken, chybět nebudou markýzy a pergoly pro terasy, které jako provozní střechy patří též do náplně veletrhu.

 

Digitalizace řemesel

Pokračuje vloni nastartovaný projekt z oblasti digitalizace výroby a řemesel. Veletrh představí zajímavé technologie z oblasti zaměřování a 3D modelování střech, řešení pro detekci zatékání střech a mnohé další aplikace. Doplní je různé stavební softwary a také špičkové digitalizované nástroje a nářadí. Většina z nich bude prezentována v rámci Festivalu dřeva a nářadí, který je již potřetí nedílnou součástí veletrhu.

Prezentujte svou firmu na veletrhu i Vy!

Prezentujte svou firmu na veletrhu i Vy!

 

Pestrý program

Krom komplexního průřezu střešními materiály nabídne veletrh rozsáhlý program s množstvím přednášek, poutavých ukázek řemesel a atraktivních soutěží. Odborníci v nezávislých poradenských centrech poskytnou rady a doporučení ze všech oblastí výstavby, legislativy a využití dotačních programů.
 
Získejte nové zákazníky na veletrhu vysoce hodnoceném odborníky i vystavovateli.

Uzávěrka přihlášek k účasti za výhodnější cenu výstavní plochy je 30. 9. 2020.

Více na www.strechy-praha.cz


Rubriky článků