hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Aktuality

Na výstavě STŘECHY, STAVBA můžete vyhrát střechu ze skandinávské ocele ZDARMA!

1. 2. 2016

Již po dvacátépáté zahájí stavební sezónu letošního roku odborný stavební veletrh Střechy, Stavba. Ve dnech 25. – 27. února se Výstaviště Černá louka stane dějištěm setkání jak odborné veřejnosti, tak koncového zákazníka s významnými osobnostmi stavebního oboru. Návštěvníci budou mít opět možnost setkání s výrobci, dodavateli a řemeslníky z celé České republiky a budou se moct seznámit s novinkami a novými technologiemi z oboru stavebnictví.
Ilustrační foto - veletrh Střechy, stavba Ostrava, zdroj: archiv Ostravské výstavy a.s.Ilustrační foto - veletrh Střechy, stavba Ostrava, zdroj: archiv Ostravské výstavy a.s.
Obr.: Ilustrační foto - veletrh Střechy, stavba Ostrava, zdroj: archiv Ostravské výstavy a.s.

Stavebnictví se pozvolna vzpamatovává z následků ekonomické recese a nastává postupné oživení. České i zahraniční společnosti tak znovu cítí dobrou příležitost pro prezentaci svých výrobků a služeb na výstavách. Střechy, Stavba tak představí zajímavou přehlídku napříč celým stavebním oborem. Návštěvníci se tak mohou seznámit s novinkami z oblasti klasických a moderních střešních krytin, zdicích, zateplovacích a izolačních materiálů, stavebních technologií a řemesel. Spatřit můžete i nízkoenergetické stavby, stavební materiály, technické zařízení budov apod.
Ilustrační foto - veletrh Střechy, stavba Ostrava, zdroj: archiv Ostravské výstavy a.s.Ilustrační foto - veletrh Střechy, stavba Ostrava, zdroj: archiv Ostravské výstavy a.s.
Obr.: Ilustrační foto - veletrh Střechy, stavba Ostrava, zdroj: archiv Ostravské výstavy a.s.

Mimo vystavovatelů, se na návštěvníky také těší odborné poradny, kde si může každý návštěvník zajít s konkrétním dotazem. Připraveny budou poradny na téma Komíny, Krby a kamna, Feng Shui a nová poradna Zateplování budov (stavíme, renovujeme, zateplujeme). Bohatý program doplní učňovské soutěže. Ve čtvrtek 25. 2. se bude v konferenčním centru konat konference na téma: Dynamika proměn bydlení.

Ilustrační foto - veletrh Střechy, stavba Ostrava, zdroj: archiv Ostravské výstavy a.s.Hlavním lákadlem pro návštěvníky bude jednoznačně soutěž o střechu zdarma ze skandinávské ocele od společnosti SATJAM. Jak se zapojit do soutěže a podrobnější informace se dozvíte přímo na jejich stánku. 

Souběžně s výstavou Střechy, Stavba bude probíhat 4. ročník výstavy „Výtahy a zdvihací technika“. Budou se zde prezentovat poskytovatelé kompletních výtahových zařízení a jejich částí, včetně bezpečnostních komponentů, kteří působí především na českém výtahovém trhu. Výstava je určená odborníkům z oblasti výtahářského průmyslu, bytovým družstvům a správcům bytových domů, kteří mohou na jednom místě získat přehled o současném vývoji výtahové a zdvihací techniky. Tím můžou výrazně přispět k případnému ulehčení rozhodování při potřebě výměny nebo renovace starých výtahů. 

Více informací na www.cerna-louka.cz

Otevírací dobaCena vstupného
25.2. - 26.2. 2016 10:00 - 18:00 hod. Dospělí 50,- Kč
27.2.2016 10:00 - 16:00 hod. Děti, studenti, důchodci, ZTP 30,- Kč




Hromadný vstup (pro školy) 20,- Kč
Platí VIP karta 2016  


Rubriky článků