hledám zateplení hledám firmu hledám radu Vizualizace fasády

Akce

Frézovaná deska Fasrock LG1

    Frézovaná deska Fasrock LG1

    UKÁZAT vizualizaci na mém domě

    FASROCK LG1

    Zateplení stropů garáží, sklepů a průjezdů

    CENA 1m3: 2580,- Kč

    Deska (lamela) z kamenné vlny (minerální plsti) s orientací vláken převážně kolmo k povrchu desky, pojená organickou pryskyřicí, v celém objemu hydrofobizovaná. Deska má na lícové straně dookola zkosené hrany o 16 mm pod úhlem 45°. Nástřik silikátovou hmotou je jednostranný na lícové straně (LG1) a překrývá i zkosení. Bílá barva nástřiku neuzavírá celoplošně strukturu povrchu, výrobek kombinuje přirozený barevný tón vláken se světlou texturou.

    Oblast použití

    Frézovaná deska Fasrock LG1 je určena pro stavební tepelné, protipožární a akustické izolace na vnitřních stropech, podhledech a stěnách staveb. Deska je vyvinuta pro použití vždy jako celoplošně lepený a případně mechanicky přikotvený prvek prodyšný pro vodní páru. Aplikuje se celoplošným lepením kontaktním lepidlem na bázi cementu (určeným pro systémy ETICS s minerálně vláknitými deskami) na dostatečně soudržný, čistý, suchý, zralý a pevný podklad, který je bez omítek a nátěrů, prachu, mastnoty a solných výkvětů, resp. na nesprašující a kvalitní omítky. Podklad je nutno předem ošetřit hloubkovou (kontaktní) penetrací v závislosti na jeho skutečném stavu. Desky je možno mechanicky přikotvit. Povrch desek lze ponechat bez další následné povrchové úpravy v přirozeném vzhledu s bělavým povrchem a před zprovozněním stavby se doporučuje odstranit prach (např. průmyslovým vysavačem). Na čistý a suchý povrch desek lze rovněž aplikovat po odzkoušení prodyšnou vnitřní malbu nebo fasádní barvu včetně příslušné penetrační vrstvy nástřikem nebo válečkováním. Desky kladené pravidelně vedle sebe na střih nebo na vazbu vytvářejí prostorový efekt jemné bosáže.

    Kamennou vlnu Fasrock LG1 objednávejte ZDE
     
    DOPRAVA ZDARMA NAD 30m3
    NAD 100m3 SLEVA Z CENY 20Kč/m3
    NAD 200m3 A VÍCE SLEVA 30Kč/m3
    PŘI OBJEMU NAD 200m3 AKČNÍ CENY

    Vlastnosti kamenné vlny

    Tepelně izolační schopnosti. Nehořlavost – ochrana proti šíření plamene a požáru. Zvuková pohltivost. Vodoodpudivost a odolnost proti vlhkosti – deska je v celém objemu hydrofobizovaná. Paropropustnost. Rozměrová stálost. Odolnost proti alkáliím. 

    Balení

    Lamely Fasrock LG1 s frézovanou hranou se ukládají na palety 1200 x 2000 mm po vrstvách. Palety jsou opatřeny krycí fólií, na které je uveden výrobce a základní údaje o výrobku na štítku. ROCKWOOL je zapojen do systému sdruženého plnění povinností zpětného odběru a využití odpadů z obalů „Systém tříděného sběru v obcích EKO-KOM“. 


    Technické specifikace

    materiál: Deska (lamela) z kamenné vlny (minerální plsti) s orientací vláken převážně kolmo k povrchu desky, pojená organickou pryskyřicí, v celém objemu hydrofobizovaná.
    rozměry š. x dl.: 200 x 1200mm, tl. 50,60,80,100,120,140,150,160,180,200mm
    třída reakce na oheň: A1
    poznámka: Množství na paletě při tl. 50mm 57,6m2; 100mm 28,8m2; 150mm 150,2m2 atd.; použití: stropy garáží, sklepů průjezdů
    Ceny výrobků
    Název výrobku Cena za 1m2 (s DPH 21%):
    RW: Fasrock LG 1 2 580,- Kč (3 122,- Kč)

    Fotogalerie


    Rubriky článků